mr. R. (Romy) Timmer

timmer@hd-advocaten.nl
0575 – 511771 (kantoor)
06 – 588 97 332 (mobiel of whats’app)

Het is niet genoeg te weten, men moet ook toepassen; het is niet genoeg te willen, men moet ook doen“– J.W. von Goethe

“Als strafrecht advocaat ben ik de verdediger die het overzicht bewaart en zorgt dat de rechten van de verdachte worden gewaarborgd, zowel ter zitting als bij het politieverhoor.  “De advocaat onmisbaar bij het politieverhoor” was in 2009 de titel van mijn afstudeerscriptie. In 2010 ben ik beëdigd als advocaat. In de praktijk houd ik mij grotendeels bezig met het strafrecht. Van belang is om een verdachte zo goed mogelijk en bij voorkeur in een zo vroeg mogelijk stadium bij te staan; vandaar mijn bijzondere belangstelling voor het politieverhoor. Met regelmaat sta ik verdachten bij van diverse delicten (variërend van lichte tot zware misdrijven) in het commune en bijzonder strafrecht. Ook heb ik ervaring met TBS en diverse klacht zaken. Mijn analytisch vermogen, kennis en ruime ervaring in het strafrecht zet ik in om een verdachte in duidelijke taal te adviseren en een zaak (strategisch) te bepleiten.”

Rechtsgebiedenregister Orde van advocaten

Romy Timmer heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofdrechtsgebieden geregistreerd:
Arbeidsrecht
Strafrecht

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Lees ook:

Wij staan voor u klaar

Hoofdverdachte.nl is onderdeel van Hogeman Dooijeweerd Advocaten, een advocaten kantoor uit Zutphen. Een team met specialisten op het gebied van strafrecht. We bundelen onze kennis en bieden daarom meer dan 60 jaar ervaring met u. Wij oordelen niet en zijn er enkel in uw belang.

Vraag een gratis intakegesprek aan:

Nieuwstad 83
7201 NM Zutphen